Televiziunea Moldova 1 a devenit ultima redută pe care Igor Dodon nu o poate cuceri. Deși urma să ne prezinte felicitările lui de Anul Nou, Dodon a fost anunțat de către jurnaliștii de la Moldova 1 că se poate duce nakhooy!

”Zaibal Dodon aista. Se ceartă cu toată lumea. Noi nu-l vrem la televiziunea națională. Atunci când te duci în genunchi la transnistreni să le ceri scuze pentru războiul de pe Nistru, ori ești prezervativ conchenâi, ori ești gandon yobanây. Noi nu vrem să spurcăm 2017. Să se ducă la televiziunile lui Plaha, la bosul lui, care l-a ajutat să câștige fotoliul de prezerședinte”, a declarat Vasea Iaibu, jurnalist la Moldova 1.

Ca să iasă din impas, moldovenii vor fi felicitați în continuare de Nicolae Timofti sau pur și simplu de un prezervativ. Pentru fapta lor, jurnaliștii de la Moldova 1 au fost declarați eroi! Se spune că vreo doi sau chiar trei ar avea maiouri cu #nuPlaha pe sub cămașă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Porc-Televizor-Revelion-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Porc-Televizor-Revelion-copy-300x300.jpgadminSocial
Televiziunea Moldova 1 a devenit ultima redută pe care Igor Dodon nu o poate cuceri. Deși urma să ne prezinte felicitările lui de Anul Nou, Dodon a fost anunțat de către jurnaliștii de la Moldova 1 că se poate duce nakhooy! ”Zaibal Dodon aista. Se ceartă cu toată lumea. Noi...

Comentează