Drona Parlament copy

Drona salvează din nou situația. Asta după ce ieri, în parlamentul de la Chișinău, jurnaliștii au fost ținuți departe de somnul de frumusețe al deputaților. Iată că ziariștii au găsit o soluție. Vor folosi drona ca să-i filmeze pe deputați dormind. Asta înseamnă că deputații nu vor mai avea deloc somn de la bâzâitul aparatului zburător.

”Ne cerem scuze pentru că îi trezim din somn, dar noi trebuie să îi filmăm pe deputați. Că oamenii vor să îi vadă cum sforăie prin somn, cum se scarpină la ouă. Am și început deja filmatul cu drona și am descoperit că nu toți deputații dorm în Parlament. Câțiva, de exemplu, se jucau Counter Strike. Unul se uita la filme pentru adulți. O deputată se julea la genunchi. Una mânca de mama focului”, a declarat Natalia Morari de la sistemul de comanda al unei drone.

Deputații susțin că s-au obișnuit deja cu dronele după ce au fost filmați prin castele, prin piscine și saune. Așa că și-au cumpărat dopuri de urechi ca să nu fie deranjați de zumzetul supărător al dronelor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Drona-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Drona-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Drona salvează din nou situația. Asta după ce ieri, în parlamentul de la Chișinău, jurnaliștii au fost ținuți departe de somnul de frumusețe al deputaților. Iată că ziariștii au găsit o soluție. Vor folosi drona ca să-i filmeze pe deputați dormind. Asta înseamnă că deputații nu vor mai avea...

Comentează