Diana Grigor chiloti Valerian Minzat copy

Un scandal mondial zguduie din temelii glamurul moldovenesc. Jurnaliștii au studiat cu lupa fiecare cadru din noul clip al Dianei Grigor și au descoperit, spre marea uimire a tuturor, că cântecaca avea chiloții rupți. Asta în timp ce se fâțâia pe cel mai scump iaht de la Ghidighici și stătea lângă cel mai sexy avocat din Moldova. Evident, Toly Druga, celebrul cântăreț cu șoseta ruptă, a sărit ca ars.

”Diana Grigor, ce faci? Ești tare nerușinată. Cum așa să îmi preiei modelul meu de clip și să-ți faci tu reclamă pe munca mea? Dacă ai văzut că eu am colțunii rupți și un succes nebun, ai zis hai să-ți rupi chiloții poate te bagă cineva în seamă. Nimeni nu te bagă, o să rămâi o necunoscută, eu sunt adevărata vedetă din Moldova. Oameni buni, Diana asta mă copiază”, a strigat extrem de amărât cel mai cunoscut artist din lume cu ciorapii rupți.

Diana Grigor se apără și susține că ideea este una originală. Nimeni nu a mai apărut chiloții rupți, așa că se așteaptă ca lumea să-i aprecieze cu adevărat talentul. Dacă nu-i reușește cu chiloții rupți, Diana promite că își rupe sutienul în clipul următor.

Cel mai prost din această poveste a ieșit avocatul Valerian Mînzat. Soția sa l-a bătut din nou, acuzându-l că și el a participat la ruperea chiloților Dianei. Valerian Mînzat neagă toate aceste acuzații. Deși se află pe patul de spital, în comă, avocatul Mînzat a dat din cap de mai multe ori a ”NU” când a fost întrebat dacă o cunoaște pe Diana Grigor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Diana-Grigor-chiloti-Valerian-Minzat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Diana-Grigor-chiloti-Valerian-Minzat-copy-300x300.jpgadminMonden
Un scandal mondial zguduie din temelii glamurul moldovenesc. Jurnaliștii au studiat cu lupa fiecare cadru din noul clip al Dianei Grigor și au descoperit, spre marea uimire a tuturor, că cântecaca avea chiloții rupți. Asta în timp ce se fâțâia pe cel mai scump iaht de la Ghidighici și...

Comentează