Jurnalista de la site-ul închide.md se plânge că în timpul interviului cu dictatorul Vlad Plahotniuc i s-au întâmplat numai lucuri rele. Fără să simtă ceva, acesteia i-au dispărut 100 de euro pe care îi avea în portofel. Tot în timpul interviului i-a dispărut și ceasul de pe mână. Pentru că nu știe cum s-a întâmplat asta, tânăra jurnalistă s-a plâns porcurorilor din CNA.

”Pe lângă faptul că am rămas săracă lipită pământului, iată că am și fost fotografiată în ipostaze indecente. Într-o fotkă îi înghițeam fiecare cuvânt lui Vlad Plahotniuc. În altă poză dădeam senzual din cap și eram extrem de înțelegătoare cu dictatorul. Mai există și o poză în care mă închin în fața dictatorului. Mă simt umilită de o astfel de experiență. La început a fost furat miliardul, acum am fost furată chiar eu și într-un final mi-au luat banii, dar mai ales cinstea și rușinea”, a declarat Frosa Iaibu, jurnalistă la închide.md.

Directorul general al SRL Mitropolia Moldovei a sfătuit-o pe Frosa să se spovedească de toate păcatele pe care le-a făcut și să bea 1 litru de agheazmă în fiecare zi ca să-i fie iertate păcatele pe care le-a făcut. Pentru serviciile SRL Mitropolia Moldovei, tânăra jurnalistă trebuie să mai achite 100 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-fata-euro-copy-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-fata-euro-copy-300x300.jpgadminPolitic
Jurnalista de la site-ul închide.md se plânge că în timpul interviului cu dictatorul Vlad Plahotniuc i s-au întâmplat numai lucuri rele. Fără să simtă ceva, acesteia i-au dispărut 100 de euro pe care îi avea în portofel. Tot în timpul interviului i-a dispărut și ceasul de pe mână. Pentru...

Comentează