Un jurnalist de la Publika a fost dat afară după ce a tradus un pasaj din raportul Kroll. Mai exact, jurnalistul a scris, traducând din engleză: ”Plahotniuc știa de furt, dar pentru că a luat mai mult de jumătate din bani, a tăcut!”

Știrea a fost publicată de televiziune pe site și a fost preluată rapid de CNN și BBC. Ca să nu-și creeze probleme cu șeful său, redacția a scos în scurt timp informația, dar răul fusesese făcut! Vlad Plahotniuc a venit la televiziune cu o falcă în cer și alta în pământ.

”Eu nu am furat din miliardul acesta mai nimic. Știrea ese o oroare fără logică de la început până la urmă, să fie dat afară” a declarat Vlad Plahotniuc. Ca să-l liniștească, câțiva jurnaliști șefi din conducerea televiziunii Publika i-au făcut rapid un masaj fesier cu limbile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Publika-Croll-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Publika-Croll-copy-150x150.jpgadminSocial
Un jurnalist de la Publika a fost dat afară după ce a tradus un pasaj din raportul Kroll. Mai exact, jurnalistul a scris, traducând din engleză: ”Plahotniuc știa de furt, dar pentru că a luat mai mult de jumătate din bani, a tăcut!” Știrea a fost publicată de televiziune pe site...

Comentează