Hotelierii din Turcia susțin că moldovenii sunt pe primul loc din Europa la furturile din camerele lor de hotel. Ca să nu intre în faliment din cauza turiștilor noștri, hotelurile turcești nu mai primesc moldoveni. Decizia radicală a fost luată după ce o familie de moldoveni a fost arestată ieri în Turcia. Moldovenii sunt acuzați că au furat: halatele de baie, prosoapele, papucii de cameră, televizorul, frigiderul cu tot cu băuturi, paharele, hârtia igienică chiar și bețișoarele de urechi.

“Turiștii din Moldova ar fi luat din cameră și mobila mare, cum ar fi noptierile, paturile, dar din fericire angajații hotelului au reacționat la timp și au chemat poliția când l-au văzut pe bărbat cum căra televizorul în spate spre autobuz”, spune administratorul hotelului de 5* din Turcia, Hobâldâk Baran.

Capul familiei acuzate spune că turcii nu l-au înțeles corect. “Frigiderul l-am scos ca să-l duc la reparat, nu prea răcea. Halatele, prosoapele erau murdare, le-am luat să le spălăm și să le aducem anul viitor când mai venim. Bețișoarele pentru urechi și papucii de cameră sunt suvenire pentru socri”, spune C. Gaburici, turist din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Hotel-moldoveni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Hotel-moldoveni-copy.jpgadminInternațional
Hotelierii din Turcia susțin că moldovenii sunt pe primul loc din Europa la furturile din camerele lor de hotel. Ca să nu intre în faliment din cauza turiștilor noștri, hotelurile turcești nu mai primesc moldoveni. Decizia radicală a fost luată după ce o familie de moldoveni a fost arestată...

Comentează