Vlad-Filat-Miss-CNA-copy

Întorsătură incredibilă de situație în cazul lui Vlad Filat. Judecătorii și-au cerut scuze printr-o scrisoare deschisă de la celebrul producător de țigări. Aceștia susțin că au greșit când i-au dat 9 ani de închisoare. Justițiarii au promis că la Curtea de Apel își vor corecta greșeala.

”Multstimabile Vlad Filat, prin prezenta scrisoare vă aducem la cunoștință că regretăm enorm greșeala produsă astăzi. Nici prin gând să vă oferim 9 ani de închisoare în regim preferențial. Trebuia 19, dar lipsea un Bețișor. Așa că fără să ne dăm seama am lăsat 9. Când vom ajunge la Apeliaționaia Palatka sigur primiți 9 cu un Bețișor în față”, i-au scris lui Vlad Filat judecătorii Leonea Iotvoimati, Borea Iaebu și Vasea Iopărăsătă.

Adriana Bețișor a anunțat deja că a intentat trei dosare penale pe numele celor trei judecători pentru abuzuri în servicii. Mai mult, procuroarea Adriana Bețișor îi acuză pe judecători că nu i-au confiscat toată averea lui Filat. De exemplu, judecătorii nu au sechestrat site-ul Unimedia.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vlad-Filat-Miss-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Vlad-Filat-Miss-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Întorsătură incredibilă de situație în cazul lui Vlad Filat. Judecătorii și-au cerut scuze printr-o scrisoare deschisă de la celebrul producător de țigări. Aceștia susțin că au greșit când i-au dat 9 ani de închisoare. Justițiarii au promis că la Curtea de Apel își vor corecta greșeala. ”Multstimabile Vlad Filat, prin...

Comentează