Valerian Manzat la inchisoare copy

Veste extraordinar de bună pentru redacțiile de știri din Chișinău. Cel mai cunoscut avocat al momentului, Valerian Mânzat nu va ajunge la închisoare. Acesta a fost achitat de completul de judecată de la Curtea Inferioară de Justiție. Așa că jurnaliștii vor putea să scrie în continuare despre halatele de firmă ale avocatului, dar și despre chiloții acestuia.

”Nu putem să trimitem la închisoare o vedetă. Am înțeles mesajul opiniei publice care în cazul lui Voloc a făcut mare scandal. Gata, nu vreți vedete la închisoare, nu mai trimitem. Iar domnul Valerian Mânzat este acum cea mai cunoscută vedetă din Republica Moldova. Și, Doamne Ferește, dacă îl închideam pe Valerică, poate se trezeau jurnaliștii să scrie despre casele, mașinile, trabucurile și halatele noastre”, spune Mihai Poalelungi, judecător la Curtea Inferioară de Justiție.

De bucurie că a rămas în libertate, avocatul Valerian Mânzat le-a mulțumit pe facebook câtorva prieteni foarte apropiați: ”mulțumesc lui Vlad, alt Vlad, Dorin, Mihai, Vladimir, Igor, Marian că au fost alături de mine în aceste clipe grele!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valerian-Manzat-la-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valerian-Manzat-la-inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Veste extraordinar de bună pentru redacțiile de știri din Chișinău. Cel mai cunoscut avocat al momentului, Valerian Mânzat nu va ajunge la închisoare. Acesta a fost achitat de completul de judecată de la Curtea Inferioară de Justiție. Așa că jurnaliștii vor putea să scrie în continuare despre halatele de...

Comentează