Incredibil! Judecătoarea Perdilă nu se dezminte. Aceasta a anulat chiar și protestele de ieri care au avut loc în Centrul Chișinăului. Aceasta susține că manifestațiile nu trebuie luate în considerare și a interzis mass mediei de la Chișinău să mai scrie vreun cuvânt despre eveniment. Perdilă a motivat noua sa decizie urât mirositoare.

”Andrei Năstase a chemat lumea la protest pe Facebook. Ceea ce este interzis prin Codul Protestelor. L-am consultat pe domnul Plahotniuc și l-am întrebat dacă este normal ce se întâmplă, mi-a confirmat și mi-a trimis dovezi incontestabile, vreo 100 de mii de euro din care reieșea clar, protestul trebuie negat complet, de parcă nici nu a existat”, a declarat judecătoarea Perdilă.

Potrivit judecătoarei, dar și CCA, cel mai corect a relatat despre protest Publika WC. Jurnaliuștele, jurnaliuștii și bleagherii de aici au relatat că la manifestație au participat zero oameni. Adică nu a venit absolut nimeni, ceea ce este logic, crede judecătoarea Perdilă, în condițiile în care ea a anulat mitingul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Protest-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Protest-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Incredibil! Judecătoarea Perdilă nu se dezminte. Aceasta a anulat chiar și protestele de ieri care au avut loc în Centrul Chișinăului. Aceasta susține că manifestațiile nu trebuie luate în considerare și a interzis mass mediei de la Chișinău să mai scrie vreun cuvânt despre eveniment. Perdilă a motivat noua...

Comentează