Judecătoarea Pedrilă a anunțat că nu se oprește la decizia care a schimbat cursul istoriei moldovenești. Aceasta este dispusă cu orice preț să triumfe adevărul, așa că i-a trimis un mesaj pe odnoklassniki lui Mark Zuckerberg. Prin mesajul respectiv, Rodilca Pedrilă îl obligă pe Zuckerberg să vină la audieri în Parlamentul moldovenesc.

”Din păcate eu nu am Facebook și nu am putut să-i trimit un mesaj lui Zuck, dar am folosit odnoklassnki. I-am trimis o ăsămăsochkă pe odnoklassniki în care l-am amenințat că îi închid lavochka la Chișinău dacă nu se prezintă la audieri în Parlamentul nostru moldovenesc, să ne spună cum a reușit Andrei Năstase să facă live-uri pe Facebook?”, a declarat Rodilca Pedrilă, judecătoarea care a anulat alegerile din Chișinău.

Speriat de ce i se poate întâmpla, Mark Zuckerberg a anunțat deja că vine imediat la Chișinău. Mai mult, proprietarul Facebook este dispus să interzică live-urile de pe Facebook în Moldova daca asta va cere patronul Rodilcăi Pedrilă. Din cauza scandalului din Moldova, acțiunile la Facebook au scăzut foarte mult, cu aproape 0.00000000000000000000069 la sulă, iar patronul companiei nu-și mai permite să piardă atât de mulți bani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/06/Mark-Zuckerberg-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Judecătoarea Pedrilă a anunțat că nu se oprește la decizia care a schimbat cursul istoriei moldovenești. Aceasta este dispusă cu orice preț să triumfe adevărul, așa că i-a trimis un mesaj pe odnoklassniki lui Mark Zuckerberg. Prin mesajul respectiv, Rodilca Pedrilă îl obligă pe Zuckerberg să vină la audieri...

Comentează