Cunoscut în tot Chișinăul pentru ziarele pe care le vinde, nigerianul John Onoje și-a depus candidatura la fotoliul de primar. John Onoje este membru al Partidului Național Liberal și are susținerea Vitaliei Pavlicenco pentru acest post.

”Cred că John Onoje are șanse să îl bată pe Dorin Chirtoacă. Ar trebui să luăm exemplu de la Statele Unite. Vedeți cât de civilizați sunt? Este pentru că au un african la conducere. În plus, John Onoje este un specialist foarte bun în administrație. În Africa a fost primarul unui sat din junglă”, spune Vitalie Pavlicenco în apărarea candidatului său.

La rândul său, John Onoje susține că se va ocupa de toate problemele Chișinăului și are deja niște idei pentru a le îmbunătăți viața oamenilor. ”Am observat că nu aveți deloc palmieri. Foarte rău. Palmierii sunt frumoși și îi înveselesc pe oameni. O să punem palmieri de-a lungul drumurilor. Și bananieri, și cocotieri. Chiar dacă trăiesc greu, oamenii o să fie veseli”, crede candidatul la primărie, John Onoje!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/John-Onoje-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/John-Onoje-copy-150x150.jpgadminPolitic
Cunoscut în tot Chișinăul pentru ziarele pe care le vinde, nigerianul John Onoje și-a depus candidatura la fotoliul de primar. John Onoje este membru al Partidului Național Liberal și are susținerea Vitaliei Pavlicenco pentru acest post. ”Cred că John Onoje are șanse să îl bată pe Dorin Chirtoacă. Ar trebui...

Comentează