O fată îmbrăcată sumar, care atragea turiștii străini în cadrul târgului Internațional de Turism din Moldova, s-a făcut de rușine. Aceasta avea chiloții murdari, spun martorii care au fotografiat-o imediat pe moldoveanca dezbrăcată. Din păcate, fotografia a ajuns pe facebook, iar acum tot internetul râde de Republica Moldova.

Am observat că lumea se înghesuie să o fotografieze pe Ileana. Inițial ne-am gândit că iar au înconjurat-o arabii. Mă rog, arabilor le plac fetele plinuțe și noi vrem să vină arabii în Moldova. Că avem multe fete grase, iar ei au mulți bani. Nu ne-am gândit însă că vizitatorii s-au adunat să râdă de sărmana fată”, a declarat în cadrul conferinței de presă directorul Agenției Naționale pentru Turism, Nicolae Platon.

Ileana susține însă că totul este o răzbunare a colegelor sale, care puteau să o anunțe de problema sa. ”Știți cum sunt femeile, se mănâncă între ele, mai ales moldovencele. Eu eram în una dintre zilele acelea, dar mi-am luat toate măsurile de precauție. Se mai întâmplă. Niciuna dintre colegele mele nu mi-a spus de problemă. Acestea nu sunt colege, sunt scorpii”, a spus Ileana supărată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Fata-dezbracata-chiloti-rosii.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Fata-dezbracata-chiloti-rosii-150x150.jpgadminSocial
O fată îmbrăcată sumar, care atragea turiștii străini în cadrul târgului Internațional de Turism din Moldova, s-a făcut de rușine. Aceasta avea chiloții murdari, spun martorii care au fotografiat-o imediat pe moldoveanca dezbrăcată. Din păcate, fotografia a ajuns pe facebook, iar acum tot internetul râde de Republica Moldova. ”Am observat că lumea...

Comentează