Nicolae Timofti nu ar mai trebui lăsat să ne reprezinte țara la nivel internațional. Pentru că este prea bătrân și neajutorat, președintele Republicii Moldova ajunge în situații jenante în străinătate. În timpul lucrărilor summitului de la Riga, a adormit buștean și a tras la aghioase mai bine de o jumătate de oră. Pe alocuri chiar a sforăit, deranjând discursul celui mai important om din Uniunea Europeană, Angela Merkel.

”Să-l lăsam să doarmă, așa cum doarme și acasă, în Moldova, când nu vede că se fură bănci, aeroporturi, miliarde. Omul doarme și iar doarme. Asta este, la vârsta lui este ciudat că reușește să i se scoale. Dar vă rog să-i deconectați microfonul că sforăitul său se aude în toată Riga și nu putem să ne concentrăm la cele ce urmează să discutăm”, a declarat Angela Merkel în timp ce Nicolae Timofti dormea în fotoliu.

Din fericire, președintele interimar, Vlad Țurcanu, a preluat discuțiile și a explicat tot ce avea scris pe foaie din fața sa Nicolae Timofti. Președintele Moldovei s-a trezit abia la final și a tot căscat somnoros la poza de grup cu alți președinți. Astăzi, în continuarea summitului de la Riga, pentru președintele Moldovei a fost adus un fotoliu mai moale și o pernă cu puf de lebădă ca să nu mai sforăie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolae-Timofti-adormit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolae-Timofti-adormit-copy-150x150.jpgadminInternațional
Nicolae Timofti nu ar mai trebui lăsat să ne reprezinte țara la nivel internațional. Pentru că este prea bătrân și neajutorat, președintele Republicii Moldova ajunge în situații jenante în străinătate. În timpul lucrărilor summitului de la Riga, a adormit buștean și a tras la aghioase mai bine de o...

Comentează