Plahotniuc euro copy

Vlad Plahotniuc s-a făcut de rușine în timpul interviului dat presei. În poza publicată pe site-ul Tribuna.md se vede clar cum din pantaloni îi ies sute de mii de euro. Jenant este și faptul că patronul PD nu s-a obosit să-i bage la loc.

”Eu m-am făcut că nu văd ce-i iese din pantaloni, dar era greu. Am încercat să-l întreb de sute de mii de euro, poate să pricepe să-i bage la loc, însă nu mi-a răspuns nimic. Continua să se scarpine la euro și râdea când mă vedea încurcat. I-am spus atunci că nu este frumos ce face, că noi nu suntem site-urile lui ca să îl pupăm la euro, dar el nu se rușina. Mi s-a făcut scârbă să văd euroii lui Plahotniuc”, spune jurnalistul Ivan Turbincă, care i-a luat interviu patronului PD.

De altfel, bancnotele în euro i-au ieșit lui Vlad Plahotniuc nu doar din pantaloni, ci și din sacou. Imediat după interviu, mai mulți bloggeri, analiști și jurnaliști s-au jurat pe sufletele lor că euro care s-au văzut ieșind din pantalonii șefului lor nu sunt din miliardul furat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-euro-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-euro-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Vlad Plahotniuc s-a făcut de rușine în timpul interviului dat presei. În poza publicată pe site-ul Tribuna.md se vede clar cum din pantaloni îi ies sute de mii de euro. Jenant este și faptul că patronul PD nu s-a obosit să-i bage la loc. ”Eu m-am făcut că nu văd...

Comentează