Scandal în timpul ”Vernisajului Vinului” din Chișinău. Angela Gonța a fost confundată cu fosta soție a lui Vlad Filat, Sanda Filat. Mai exact, moderatorul a prezentat politicienii și vedetele din sală și a anunțat: ”îi mulțumim domnului Vlad Filat, dar și soției sale, Sanda Filat, pentru prezență!” Surprinsă de moment, Angela Gonța a ieșit imediat de la eveniment vizibil supărată.

”Nu pot să cred că lumea mă confundă cu Sanda Filat. Ce trebuie să fac ca să nu-mi mai zică lumea Sanda Filat? Să mă fac blondă? Dar asta se întâmplă pentru că scorpia aceea nu și-a schimbat numele de familie Filat și îl folosește în continuare”, a declarat printre dinți la ieșire Angela Gonța.

Pe de altă parte, Sanda Filat susține că are dreptul la acest nume după partajarea averii. ”Așa vede și hoața de bărbați cât de greu îmi este. Că și pe mine mă confundă lumea pe stradă și mă strigă Angela Gonța. În sfârșit s-a făcut dreptate. Mă simt oleacă răzbunată”, susține Sanda Filat.

Organizatorii evenimentului ”Vernisajului Vinului” susțin însă că de vină este moderatorul care a băut prea mult și a vrut să facă o glumă: ”ne cerem scuze de la cuplul Vlad Filat și Sanda Filat, scuze, Vlad Filat și Angela Gonța pentru confuzia creată!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-Split-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-Split-copy-150x150.jpgadminSocial
Scandal în timpul ”Vernisajului Vinului” din Chișinău. Angela Gonța a fost confundată cu fosta soție a lui Vlad Filat, Sanda Filat. Mai exact, moderatorul a prezentat politicienii și vedetele din sală și a anunțat: ”îi mulțumim domnului Vlad Filat, dar și soției sale, Sanda Filat, pentru prezență!” Surprinsă de...

Comentează