Euroblat sau șansă pentru Moldova? Jasmin, soția lui Ilan Shor, ne va reprezenta în acest an la Eurovision. Ministerul Culturii a renunțat la preselecții și a decis să o trimită pe artista din Rusia, care are și calitatea de soție a celui mai bogat moldovean. ”Sincer să fiu ne-am săturat de melodiile de la nunți ale lui Adrian Ursu și de mofturile lui Nelly Ciobanu. Nu mai zic nimic de Gordienko – pentru striptizul de data trecută era să fim descalificați. Așa că am decis, la competiție va pleca Jasmin, soția domnului Ilan. E drept că Jasmin nu știe limba română, dar cine o știe foarte bine în Moldova? Avem numai de câștigat, mai ales financiar”, a declarat pentru moldovesti.info șeful direcției Muzică de Stradă din cadrul ministerului Culturii, Vasile Afonu.

Jasmin caută acum o piesă care ne-ar reprezenta țara. Aceasta are deja o listă din care va alege una singură: ”Kremli, Kremli, dom mira”, ”Putin, maia zvezda”, ”Rassia, spravedlivaia derjava”. Contactat de moldovesti.info, Ilan Shor a confirmat informația. Omul de afaceri spune că a investit în comisia care a decis selectarea soției sale 500 de mii de dolari. Un milion va costa deplasarea la competiția europeană și spectacolul propriu-zis. ”Imaginea țării mele dragi contează mult pe plan european. Mă gândeam la un spectacol grandios. Tancuri, automate Kalashnikov și tot teatrul Balșoi de la Moscova. O sa fie ceva…”

Întrebat de pierderile pe care le-ar putea suferi în caz că Jasmin nu va câștiga concursul, Shor a răspuns foarte relaxat că se gândește să le deconteze de la Banca de Economii – banca de stat cu care are afaceri foarte bune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Jasmin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Jasmin-copy-150x150.jpgadminMonden
Euroblat sau șansă pentru Moldova? Jasmin, soția lui Ilan Shor, ne va reprezenta în acest an la Eurovision. Ministerul Culturii a renunțat la preselecții și a decis să o trimită pe artista din Rusia, care are și calitatea de soție a celui mai bogat moldovean. ”Sincer să fiu ne-am săturat...

Comentează