Angela Gonta si Jasmin copy

Scandal monstru în Piața Centrală din Chișinău. Angela Gonța și Jasmin s-au întâlnit din întâmplare la lariocul unde își cumpără ambele genți și s-au sfădit ca în Piața Centrală. Ar fi sărit și la bătaie dacă bodyguarzii celor două dive nu interveneau la timp.

”Fa, din cauza soțului tău, stucaciul Shoricel, bărbatu-meu stă la închisoare. Du-te, fa, în Daghestanul tău. Te lauzi pe facebook că ai genți scumpe, dar le cumperi din Piața Centrală, săraco. Amuș când te apuc de păr și te dau de pereți, o să înveți de îndată să respecți poporul moldovenesc”, a țipat una din dive când a văzut-o pe cealaltă.

A doua divă nu s-a arătat mai prejos și a urlat în daghestaneză: ”eu sunt nevoită să cumpăr la Piața Centrală, fa, pentru că soțul tău nu i-a dat înapoi banii soțului meu. Nici în Daghestan nu pot să zbor pentru că nu avem bani de kerosen la avion, fa. Fa, tu te faci crutaia, numai că îți reamintesc, nu soțul meu stă la pușcărie!”

Pentru ca pe viitor să nu mai întâlnească, bodyguarzii celor două dive s-au înțeles să se sune ca să încerce să se ocolească. Din primele informații, Angela Gonța și Jasmin au cumpărat câte o geantă similară, care costă fiecare câte 200 de lei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-si-Jasmin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Angela-Gonta-si-Jasmin-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal monstru în Piața Centrală din Chișinău. Angela Gonța și Jasmin s-au întâlnit din întâmplare la lariocul unde își cumpără ambele genți și s-au sfădit ca în Piața Centrală. Ar fi sărit și la bătaie dacă bodyguarzii celor două dive nu interveneau la timp. ”Fa, din cauza soțului tău, stucaciul...

Comentează