Jasmin a anunțat în direct la emisiunea de la Pervâi Kanal ”Pusti Gavareat” că divorțează de Ilan Shor. Vedeta și-a exprimat fără ocolișuri nemulțumirile: “De două zile nu mi-a cumpărat nicio geantă de la Alexander McQueen, de două săptamâni mă plimb cu aceeași mașină Bugatti Veyron, nu-mi pot cumpăra avion nou! Este insuportabil. De când Ilan e în arest la domiciuliu, nu ne ducem la mare în Thailanda!”

În emisiunea lui Andrei Malahov, Jasmin și-a dat în sfârșit arama pe față și a anunțat că nu-i plac moldovenii: “De la ei miroase urât, chiar dacă se spală. Un miros de bânză de oaie. Moldovenii mi se par cam retardați pentru că nu vor să învețe rusa.”

Chiar dacă spune că este profund dezamăgită de moldoveni, potrivit surselor moldovești.info, Jasmin se pregătește să se căsătorească tot cu un moldovean. “Viitorul meu soț s-a născut în Moldova, este deputat în parlament, dar are rădăcini de țigan, îi plac telefoanele aurite. I-am dăruit eu unul, acum o jumătate de an și i-au sărit toți în cap. Este cel mai șmecher, restul sunt o nație de proști”, a declarat Jasmin la Pervâi Kanal.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jasmin-Pervai-Kanal-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Jasmin-Pervai-Kanal-copy-150x150.jpgadminMonden
Jasmin a anunțat în direct la emisiunea de la Pervâi Kanal ”Pusti Gavareat” că divorțează de Ilan Shor. Vedeta și-a exprimat fără ocolișuri nemulțumirile: 'De două zile nu mi-a cumpărat nicio geantă de la Alexander McQueen, de două săptamâni mă plimb cu aceeași mașină Bugatti Veyron, nu-mi pot cumpăra...

Comentează