Jasmin copy

Jasmin este extrem de nemulțumită de soțul ei, Ilan Shor. Aceasta a anunțat într-o conferință de presă că nu știa nimic de milioanele pe care micuțul milionar i le dădea lui Filat. Mai mult, cântăreața de manele daghestaneze a declarat că va cere divorțul pentru că ea a primit mai puțini bani decât Filat.

”În primul rând, nu știam că Ilan este stukach. La noi în Daghestan pentru așa ceva te pune în portbagaj, te duce în pădure și te îngroapă de viu. Așa că mi-e rușine să trăiesc cu un stukach. În al doilea rând, m-a păcălit și nu mi-a spus câți bani are. Eu îi ceream pentru niște genți, pentru niște rochițe, iar el zicea că nu a primit salariul de la primărie. Stukachul naibii, lui Filat îi dădea mai multe milioane decât mie. În plus, eu m-am săturat de țăranii iștea de la Orhei”, a declarat Jasmin, cunoscută cântăreață de manele daghestaneze.

Jasmin a anunțat că va pleca din Orhei în Daghestan, unde este mai civilizat decât în Moldova. Totuși, cântăreața cere jumătate de miliard la divorț, înainte să plece.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Jasmin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Jasmin-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Jasmin este extrem de nemulțumită de soțul ei, Ilan Shor. Aceasta a anunțat într-o conferință de presă că nu știa nimic de milioanele pe care micuțul milionar i le dădea lui Filat. Mai mult, cântăreața de manele daghestaneze a declarat că va cere divorțul pentru că ea a primit...

Comentează