Jasmin Milsami Orhei copy

Victoria echipei de fotbal Mislami Orhei a impresionat toată Moldova, dar și pe cei care sunt în vizită la noi. De exemplu, oaspetele cel mai de vază din Shorhei, Jasmin a fost dată pe spate de echipa de fotbal al orașului. Cântăreața cu o mie de genți de lux a fost văzută ieșind la ora 4 dimineața din hotelul în care sunt cazați fotbaliștii de la Milsami.

”Și ce dacă sunt îmbrăcată cu fustă scurtă și am decolteu? Nu vă închipuiți cine știe ce prostii. Eu nu am fost să le cânt băieților, că ei nu de cântat au nevoie după un meci ca acesta. În plus, în hotel sunt paturi, nu scene. Le-am mulțumit adânc tuturor câte o jumătate de oră. Sincer să vă zic m-au dat pe spate băieții. Știu că după ce am plecat au adormit instant. Vreau să le spun că dacă ajung în Champions League vor fi și mai mulțumiți”, a declarat Jasmin Shor, primărița orașului Shorhei la ieșirea din hotel.

Ilan Shor susține că Jasmin l-a rugat să meargă ea să le mulțumească fotbaliștilor în locul său și l-a lăsat să se odihnească după ce a împărțit toată ziua Vai-Vai prin Shorhei.

Jasmin a fost văzută ieșind din hotelul fotbaliștilor de la Milsami: ”am fost să le mulțumesc adânc pentru victorie”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Jasmin-Milsami-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Jasmin-Milsami-Orhei-copy-300x300.jpgadminMondenIlan Shor,Jasmin,Milsami,Orhei
Victoria echipei de fotbal Mislami Orhei a impresionat toată Moldova, dar și pe cei care sunt în vizită la noi. De exemplu, oaspetele cel mai de vază din Shorhei, Jasmin a fost dată pe spate de echipa de fotbal al orașului. Cântăreața cu o mie de genți de lux...

Comentează