Bleagherii sunt în doliu. Presa din Moldova plânge cu lacrimi de crocodili. Și asta pentru că participantele la miss Țintirim au evitat în acest an concursul. Acestea pur și simplu au refuzat să mai vină la cimitir în obișnuitele costume de baie. Cele care au venit au stat o jumătate de oră și au sunat la spital pentru că au răcit.

”Din păcate, cu multă jale în glas vă putem spune că nu am avut de unde alege Miss Țintirim. Am încercat să facem un concurs. Dar cea mai tânără concurentă avea 69 de ani. Până și preotul era mai sexy în rochia sa, chiar dacă avea barbă. Dar pentru că nu am dorit o Conchita Wurst ca Miss Țintirim, am ales-o pe baba Jănea”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Ca să poată alege un Miss Țintirim ca lumea, care să poată să ne reprezinte țara la nivel mondial, SRL Mitropolia Moldovei a anunțat că a mutat Paștele Blajinelor vara. Concursul va avea loc pe plaja de la Vadul lui Vodă. Iar câștigătoarea va primi în, dar un oligarh pe care să-l scurgă de bani.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Cimitir-Iarna-Baba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Cimitir-Iarna-Baba-copy-300x300.jpgadminSocial
Bleagherii sunt în doliu. Presa din Moldova plânge cu lacrimi de crocodili. Și asta pentru că participantele la miss Țintirim au evitat în acest an concursul. Acestea pur și simplu au refuzat să mai vină la cimitir în obișnuitele costume de baie. Cele care au venit au stat o...

Comentează