Mihai Ghimpu Iurie Leanca bataie fete copy

A fost scandal mare în hotelul Nobil. Din greșeală, Vlad Plahotniuc i-a chemat la ora 12.00 pe Podleancă și Liuda Ghimpu. Când s-au văzut în fața ușii lui Plahotniuc, cele două au sărit una la alta la bătaie. La început Podleancă a încercat să o tragă de păr și să o zgârâie pe față pe Liuda Ghimpu. Liuda a încercat să-i dea una între picioare, dar, surprinzător, Podleancă nu avea nimic acolo, așa că nu a durut-o.

”Când i-am văzut că se bat ca padrugele, am zis că o să fie ușor să îi despart. De unde, se țineau de păr și țipau una la alta. Curvo, curvo, așa țipau. Le-am zis că le bat dacă nu sunt ascultătoare și îl supără pe Plaha. Știți, eu sunt un pațan de bazar, nu bat padrugile. În cazul Podleancăi și a Liudei am făcut o excepție, le-am lichit două și s-au cumințit imediat”, a declarat Constantin Țuțu pentru redactorii moldovești.info.

După ce s-au bătut în fața ușii lui Plahotniuc, cele două participante la campania erectorală au fost ocărâte urât și de patronul lor. Una dintre ele, nu se știe cine, Liuda sau Podleancă, a început să plângă atunci când i s-a arătat pe hartă unde se află Centrul Național Alcorupției.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-Iurie-Leanca-bataie-fete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Mihai-Ghimpu-Iurie-Leanca-bataie-fete-copy-300x300.jpgadminPolitic
A fost scandal mare în hotelul Nobil. Din greșeală, Vlad Plahotniuc i-a chemat la ora 12.00 pe Podleancă și Liuda Ghimpu. Când s-au văzut în fața ușii lui Plahotniuc, cele două au sărit una la alta la bătaie. La început Podleancă a încercat să o tragă de păr și...

Comentează