Iurie Leanca CNA copy

Iurie Bleancă, zis și Ileanca, a fost dus la CNA cu numai câteva minute în urmă. Informația a fost observată și documentată la fața locului, în exclusivitate, de redactorii moldoVESTI.info. Redactorii noștri erau în fața CNA unde prindeau pokemoni și au observat că Ileanca este scoasă dintr-o mașină de mai mulți procurori. Avea și cătușe la mâini.

”- Domnule Bleancă, ne scuzați, doamna Ileancă, de ce v-au reținut?
– Nu știu nimic, eu sunt un simplu arestat. Întrebați-o pe procuoroarea Bețishor. Dumneaei îmi coase dosarul. Mă acuză că am trădat, că m-am vândut.
– Și este adevărat?
– Domnilor redactori de la moldoVESTI.info, vă apreciez mult munca, dar habar nu aveți cum e în politică. Eu îmi făceam meseria de simplu politician, nu este nimic grav să trădezi, să te vinzi. Nu am încălcat legile”, le-a declarat Ileancă, redactorilor moldoVESTI.info.

Adriana Bețishor susține însă că a reținut-o pe Ileancă după ce a prins-o în flagrant în timp ce încerca să se vândă și altor oligarhi. ”Potrivit articolului 69 din Codul Penal, litera P un politician are voie să trădeze doar alegătorii, nu și pe Coordonatorul Moldovei. Dacă se vinde de mai multe ori unor oligarhi, riscă ani mulți de închisoare. În plus, doamna Ileancă trebuie să returneze toți banii domnului Plahotniuc în 24 de ore”, a declarat procuoroarea Adriana Bețishor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Iurie-Leanca-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Iurie-Leanca-CNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Iurie Bleancă, zis și Ileanca, a fost dus la CNA cu numai câteva minute în urmă. Informația a fost observată și documentată la fața locului, în exclusivitate, de redactorii moldoVESTI.info. Redactorii noștri erau în fața CNA unde prindeau pokemoni și au observat că Ileanca este scoasă dintr-o mașină de...

Comentează