Iura Padleankă a fost fotografiat de paparazzi pe 31 noiembrie ieșind de la Plahotniuc. Era fix în ziua de salariu la Partidul Democrat. Padleankă abia ducea în mână un sac uriaș de bani. Când a fost întrebat ce are și ce duce acolo așa de greu, Padleankă a zis:

”Este volba de plincipii și varoli. Nicidecum lei mordovenești. Noi vlem să întlăm în Uniunea Eulopeană. Deci, și saraliire tlebuie să fie în eulo. Așa că plincipiire și varolire costă foalte murt în ziua de azi. Din felicile, domnur cooldonatol Prahotniuc ale suficienți bani cât să-mi cumpele plincipiire mere. De varoli nu mai zic. Sunt extrem de ieftine!”

Tot pe data de 31 noiembrie, de la coordonatorul Plahotniuc au ieșit cu sacul plin cu principii și valori, Marian Lupu, Alexandru Tănase, Igor Dodon, Vladimir Voronin, Iurie Roșca, Ilan Shor. Ultimul a primit și niște luni de libertate în plus după ce a mai turnat câțiva hoți din politica moldovenească. Singurul care nu a mai venit după sacul de principii și valori este Liuda Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Iurie-Leanca-sac-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Iurie-Leanca-sac-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Iura Padleankă a fost fotografiat de paparazzi pe 31 noiembrie ieșind de la Plahotniuc. Era fix în ziua de salariu la Partidul Democrat. Padleankă abia ducea în mână un sac uriaș de bani. Când a fost întrebat ce are și ce duce acolo așa de greu, Padleankă a zis: ”Este...

Comentează