Avocatul Valerian Mînzat s-a lăudat recent pe facebook cu celula sa de lux. Va avea tot luxul necesar după gratii. Aer condiționat, mini-bar, domashnii kinoteatr și chiar un jacuzzi.

”Domnii de la penitenciar au înțeles că eu sunt cineva important, nu sărăntocii care se cătăie doar cu rutiera. Așa că mi-au dat voie să investesc în propriul meu lux. Am cerut să am acces la internet, un calculator și un telefon, așa că o să fiu și mai activ pe facebook, să vedeți ce înseamnă luxul la închisoare”, a anunțat Valerian Mânzat pe contul său de facebook.

Avocatul a postat și mai multe poze din închisoare. Acesta are televizor cu cristale swarovski și lenjerie de pat de la Armani. Mai mult, un bucătar dintr-un restaurant de lux îi va trimite în fiecare zi dejunul, prânzul și cina.

Iată-l pe Iubchik la plimbarea de dimineață în halatchik!

 

Iată-l, lăudându-se cu telefonul său nou.

 

Din păcate, singurele haine Armani din închisoare erau de femei.

 

Iubchik și-a udat casa nouă cu șampanie. La mulți ani, iubchik!

 

Iubchik a legat rapid noi prietenii care vor dura ani în șir!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Valerian-Manzat-halat-inchisoare1-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Valerian-Manzat-halat-inchisoare1-copy-300x300.jpgadminMonden
Avocatul Valerian Mînzat s-a lăudat recent pe facebook cu celula sa de lux. Va avea tot luxul necesar după gratii. Aer condiționat, mini-bar, domashnii kinoteatr și chiar un jacuzzi. ”Domnii de la penitenciar au înțeles că eu sunt cineva important, nu sărăntocii care se cătăie doar cu rutiera. Așa...

Comentează