Oleg Brega Jandarmi copy

Încă nu ne-am unit cu România că jandarmii români au și început să-i bată pe moldoveni. Un incident neplăcut a avut loc chiar în timpul evenimentului ”Podul de Flori”. Potrivit lui Oleg Brega, doi jandarmi veniți să mențină ordinea în zonă le-au tras câteva palme unor moldoveni. Moldovenii susțin că nu au făcut nimic rău.

”Noi eram 5 pațani pe marginea drumului. Stăteam în poziția de gopnik în șanț și ne pohmileam după un drum lung. S-au apropiat doi jandarmi, i-am trimis na..hui frumos cum se face în Moldova. Dar în loc să se ducă unde i-am spus ne-au luat la palme”, spune Alioșa Dodon, un român unionist din Chișinău.

Jandarmii susțin însă că i-au pălmuit pe moldoveni nu pentru că aveau băutură de contrabandă, nici pentru faptul că urlau și stăteau în șanț. ”Podul de flori este un moment istoric și am vrut să le reamintim moldovenilor istoria, perioada în care am fost uniți. Pe vremea aceea așa se saluta jandarmul român cu moldovanul – îi dădea o palmă. Toți moldovenii mai bătrâni țin minte asta, însă gopnicii mai tineri au uitat, așa că le-am dat o scurtă lecție de istorie”, spune Gică Antonescu, jandarm român.

Istoria se repetă. Jandarmi au pălmuit câțiva moldoveni care au venit la Podul de Florihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Oleg-Brega-Jandarmi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Oleg-Brega-Jandarmi-copy-300x300.jpgadminInternaționaljandarm,Podul de flori,Unire
Încă nu ne-am unit cu România că jandarmii români au și început să-i bată pe moldoveni. Un incident neplăcut a avut loc chiar în timpul evenimentului ”Podul de Flori”. Potrivit lui Oleg Brega, doi jandarmi veniți să mențină ordinea în zonă le-au tras câteva palme unor moldoveni. Moldovenii susțin...

Comentează