Tradiția este tradiție și e sfântă. Și în acest an primarul Chișinăului a urcat pe scenă pentru a cere pe cineva de soție. De data asta primarul Grozavu l-a întrecut pe primarul Chirtoacă. Chiar dacă este interimar, Grozavu a făcut o cerere în căsătorie care o să uimească până și pe cei mai pudibonzi chișinăuieni. Mai exact, primarul Grozavu l-a cerut în căsătorie pe Igor Dodon.

Fiind pe scenă, Grozavu s-a întors spre prezikul Dodon, a îngenuncheat și i-a zis: ”Gandon, de bună voie și nesilit de nimeni mă iei în căsătorie pe mine, Grozavchik?” Prezikul Dodon nu a așteptat să fie întrebat de două ori și a răspuns afirmativ, după care cei doi s-au pupat.

Astfel, în Chișinău va avea prima nuntă homo-politiciană. Mitropăritul Vladimir a rămas șocat pe scenă și a promis că în schimbul unui BMW, ultima serie, va veni să-i cunune pe cei doi, chiar dacă este împotriva homo-politicianismului. Cum era de așteptat, nașul celor doi este Vlad Plahotniuc. Din cuplul Grozavu-Dodon se va naște un singur copil, a prezis la hramul Chișinăului Baba Tanga. Este vorba de Vanea Ciobanu, viitorul primar al capitalei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Grozavu-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Grozavu-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Tradiția este tradiție și e sfântă. Și în acest an primarul Chișinăului a urcat pe scenă pentru a cere pe cineva de soție. De data asta primarul Grozavu l-a întrecut pe primarul Chirtoacă. Chiar dacă este interimar, Grozavu a făcut o cerere în căsătorie care o să uimească până...

Comentează