Ilan Shor Evreu copy

Ilan Shor a rămas oficial doar cu trei cetățenii. Cetățenia Israelului i-a fost retrasă de guvernul de la Tel Aviv după ce autoritățile de acolo au aflat că Ilan Shor și-a trădat partenerul de afaceri, pe Vlad Filat.

”În țara noastră nu-i suportăm pe trădători. Stukacii, pârâtorii sunt considerați oameni foarte răi, iar pedeapsa este retragerea cetățeniei. Nu vrem să mai fim concetățeni cu acest om care l-a trădat pe Vlad Filat. De azi înainte nimeni nu va mai dori să facă afaceri cu el”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info ambasadorul Israelului în Orhei, Ițic Rabinovici.

Potrivit Centrului Național Anticorupție, care a făcut publică lista cetățeniilor lui Ilan Shor, primarul Șorheiului are o cetățenie rusească, una moldovenească și una română.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ilan-Shor-Evreu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Ilan-Shor-Evreu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ilan Shor a rămas oficial doar cu trei cetățenii. Cetățenia Israelului i-a fost retrasă de guvernul de la Tel Aviv după ce autoritățile de acolo au aflat că Ilan Shor și-a trădat partenerul de afaceri, pe Vlad Filat. ”În țara noastră nu-i suportăm pe trădători. Stukacii, pârâtorii sunt considerați oameni...

Comentează