Cantar Piata Centrala copy

Membrii grupului de teroriști ISIS au transmis un comunicat de presă prin care se plâng de lipsa de civilizație din Moldova. Teroriștii au transmis și o plângere la Protecția Consumatorului. Membrii ISIS se plâng că au fost furați la cântar în Piața Centrală din Chișinău.

”Am comandat un kil de uraniu. Vânzătoarea cred că avea magnet sub cântar. Pentru că nu știu ce a făcut, dar m-a furat cu o jumătate de kilogram. Și era uraniu bun, îmbogățit, cu radioactivitate mare. Exact ce îți trebuie pentru un cocktail Molotov gigantic, îmi pare rău că am ajuns în Moldova”, a declarat Hobâldâk Tempulamea, terorist ISIS.

Teroriștii au anunțat deja că nu vor mai veni prin Moldova să cumpere uraniu, cesiu sau poloniu. Asta înseamnă că țara noastră pierde alți investitori privați și câteva mii de studenți la medicină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Cantar-Piata-Centrala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Cantar-Piata-Centrala-copy-300x300.jpgadminInternațional
Membrii grupului de teroriști ISIS au transmis un comunicat de presă prin care se plâng de lipsa de civilizație din Moldova. Teroriștii au transmis și o plângere la Protecția Consumatorului. Membrii ISIS se plâng că au fost furați la cântar în Piața Centrală din Chișinău. ”Am comandat un kil de...

Comentează