Irina Vlah copy

Bașcanul Găgăuziei este extrem de nefericită. Irina Vlah chiar s-a internat pentru o zi la psihiatrie după ce a avut o cădere nervoasă. Totul pentru că nu știe cu cine să țină în confruntarea dintre Turcia și Rusia. Găgăuzca Irina Vlah este ruptă în două de această dilemă, are chiar o dedublare a personalității: o Irină ține cu Turcia, cealaltă Irină cu Rusia.

”Sunt găgăuzcă, deci turcă. Pe de altă parte Rusia mi-a asigurat funcția de bașcan, iar noi găgăuzii ținem cu rușii, vorbim rusa mai bine decât turca. În mine se dă o luptă pe viață și pe moarte. Simt că înnebunesc. Nu știu cu cine să țin, cu rușii sau cu turcii? Viața mea nu are sens, sunt anxioasă, nervoasă, isterică. Ce să aleg? Putin sau Erdogan”, a țipat isteric și rupându-și părul din cap, Irina Vlah.

Igor Dodon știe însă exact cu cine să țină. Acesta și-a instalat deja corturile în fața ambasadei Turciei și amenință Istanbulul că dacă nu-i lasă pe ruși să bombardeze Siria, la vară o trimite pe Marina Rădvan la All Inclusiv în Antalya ca să le halească toată mâncarea din hoteluri.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Irina-Vlah-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Irina-Vlah-copy-300x300.jpgadminInternațional
Bașcanul Găgăuziei este extrem de nefericită. Irina Vlah chiar s-a internat pentru o zi la psihiatrie după ce a avut o cădere nervoasă. Totul pentru că nu știe cu cine să țină în confruntarea dintre Turcia și Rusia. Găgăuzca Irina Vlah este ruptă în două de această dilemă, are...

Comentează