Irina Loghin Anisoara Loghin copy

Irina Loghin, cântăreața de muzică populară din România, este foc și pară. Aceasta este împotriva relației dintre fiica sa și primarului capitalei. Cântăreața susține că Dorin Chirtoacă nu o merită pe Anișoara Loghin și a refuzat să le dea binecuvântarea. Se pare că pe Irina Loghin a nemulțumit-o situația financiară a primarului.

”Dacă voiam, o dădeam pe fiica mea după niște oameni de afaceri din România. Foarte mulți au venit să-i ceară mână. Dar așa frumusețe de fată nu se dă unui pârlit de milionar. Am trimis-o la Chișinău, că voia să fie vedetă. Când colo, coate-goale, mațe-fripte de Dorin vrea să se însoare cu ea. Niciodată! Am văzut ce mașină dărăpănată are. Și vila este mică. Este prea sărac. Păi, din gheretele lui nu o să facă mulți bani”, a declarat cântăreață de muzică populară Irina Loghin, mama Anișoarei Loghin.

Irina Loghin a anunțat că este extrem de dezamăgită că fiica sa a acceptat să fie dusă într-o stațiune din Bulgaria, unde merg toți săracii și nu a fost dusă la bogați, în Miami sau Tenerife. Și fratele Anișoareie Loghin, Fuego este extrem de supărat pe soră-sa. Acesta a anunțat deja că nu are de gând să împodobească bradul la iarnă!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Irina-Loghin-Anisoara-Loghin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Irina-Loghin-Anisoara-Loghin-copy-300x300.jpgadminMonden
Irina Loghin, cântăreața de muzică populară din România, este foc și pară. Aceasta este împotriva relației dintre fiica sa și primarului capitalei. Cântăreața susține că Dorin Chirtoacă nu o merită pe Anișoara Loghin și a refuzat să le dea binecuvântarea. Se pare că pe Irina Loghin a nemulțumit-o situația...

Comentează