A doua vizită a lui Igor Dodon în Iran, a doua mutilare a steagului Moldovei. De pe acesta a dispărut crucea. De ce? Iranul explică că nu are niciun respect față de un porc. Desigur, aceștia se referă la prezikul țării noastre. Așa că Dodon nu are de ce se cârni și șiuși. Țara asta nu are niciun respect față de el.

”Noi l-am întrebat pe Rogozin, nahrena îl tot trimiți pe ciuvakul ista la noi în Tegheran. De fiecare dată ne-a rugat să-l primim, să-i dăm ceva să mănânce și să bea și să-l trimitem înapoi în Moldova. Caroce, noi am înțeles că pe Dodon nimeni nu-l primește nicăieri. Nu tu Uniunea Europeană, nu tu România. Peste tot este izgonit ca un porc ce este. Apoi nici noi nu suntem o țară unde să vină toți porcii. Dodon este un porc și noi nu respectăm porcii”, a declarat muftiul suprem al Iranului extrem de sincer.

Chiar dacă a fost umilit de fiecare dată când a mers în Iran, chiar dacă de fiecare dată drapelul țării sale a fost batjocorit, Igor Dodon susține că va merge în continuare în singura țară care îl primește. Conducerea Iranului se uită cu scârbă la el și îl tolerează doar pentru că conducerea Rusiei îl bagă pe gât. De fapt, prezikul Moldovei este obișnuit să fie batjocorit. În Moldova râde de el toată lumea, în Moscova râde de el Putin și îl lasă să aștepte în anticamera sa câte 10 ore. Cu un astfel de președinte, nici Moldova nu are cum să fie respectată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-Iran-geanta-vin-gura-cainarului-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Dodon-Iran-geanta-vin-gura-cainarului-copy-300x300.jpgadminInternațional
A doua vizită a lui Igor Dodon în Iran, a doua mutilare a steagului Moldovei. De pe acesta a dispărut crucea. De ce? Iranul explică că nu are niciun respect față de un porc. Desigur, aceștia se referă la prezikul țării noastre. Așa că Dodon nu are de ce...

Comentează