Scoala sex oral VIP Magazin copy

Jurnalismul din Republica Moldova este din ce în ce mai neprofesionist. Potrivit unui studiu recent, printre jurnalistele care scriu pentru revistele pentru femei există foarte multe care nu au făcut niciodată sex oral. Cifrele sunt îngrijorătoare, arată sondajul Casei de Sondaje ”Sondajul”.

”Am descoperit cu stupoare că 2 la sută dintre femeile acestea, care își spun jurnaliste, nu au pus niciodată gura pe un… iertați-mi expresia, cuculeț. Păi, cum se poate să scrii în fiecare zi despre sexul oral și să nu fi încercat nici măcar o dată? Cifra de 2 la sută este uriașă. Asta înseamnă că două din 100 de jurnaliste care scriu în aceste reviste minciunesc”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, cercetătorul Ioan Poalălungă.

Pentru că au încălcat eticheta jurnalistelor, tinerele urmează să fie trimise la reeducare la VIP Magazin să-și facă mâna cât mai repede și să învețe arta de a face jurnalism de calitate. Pe de altă parte, redacțiile revistelor pentru femei promit să nu mai încalce morala, iar articolele despre sexul oral vor fi scrise doar de cele care îl practică regulat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Scoala-sex-oral-VIP-Magazin-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Scoala-sex-oral-VIP-Magazin-copy-300x300.jpgadminMonden
Jurnalismul din Republica Moldova este din ce în ce mai neprofesionist. Potrivit unui studiu recent, printre jurnalistele care scriu pentru revistele pentru femei există foarte multe care nu au făcut niciodată sex oral. Cifrele sunt îngrijorătoare, arată sondajul Casei de Sondaje ”Sondajul”. ”Am descoperit cu stupoare că 2 la sută dintre...

Comentează