Celebrul cântăreț de cântece, Ionel Istrati, aruncă bomba pe piața showbiz-ului moldovenesc. Acesta s-a plâns recent într-o conferință de presă că se simte străin în corpul său, dar și mai străin se simte în Moldova, o țară care îi prigonește pe homosexuali.

”Toată lumea mă întreabă: de ce nu te însori, Ionele? Cum să te însori într-o țară barbară ca Moldova? Este un coșmar. Abia am reușit să-mi găsesc sufletul pereche. Dragostea se pare că nu contează în fața corupției. Eu nu mă pot însura pentru că în Moldova sunt interzise căsătoriile între homosexuali”, a declarat printre lacrimi sex simbolul estradei moldovenești.

Ionel Istrati susține că nu mai poate răbda teroarea la care este supus în Moldova. Așa că va emigra în Amsterdam, Olanda ca să-și pună pirostriile. Acolo, spune el, și iarba este mai altfel, și ciupercile sunt mai ciudate. Ionel Istrati a refuzat să le spună jurnaliștilor numele persoanei care i-a furat inima.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Ionel-istrati-1024x717.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Ionel-istrati-150x150.jpgadminMonden
Celebrul cântăreț de cântece, Ionel Istrati, aruncă bomba pe piața showbiz-ului moldovenesc. Acesta s-a plâns recent într-o conferință de presă că se simte străin în corpul său, dar și mai străin se simte în Moldova, o țară care îi prigonește pe homosexuali. ”Toată lumea mă întreabă: de ce nu te...

Comentează