Nunta anului a avut loc în această sâmbătă, în Chișinău. Sanda Filat și-a unit destinul chiar cu manichiuristul fostului său soț. A dat o petrecere ca în povești și, culmea, de la petrecere nu a lipsit nici Vlad Filat cu proaspăta sa soție. Fără să fie foarte supărat pe fostul său angajat, Vlad Filat a demonstrat că poate fi chiar generos. Acesta i-a dăruit miresei un milion de euro, spre surprinderea nuntașilor.

”Sanda, știu că nu mai ești tânără. Știu că ți-ai ales un sărăntoc de românaș, care se angajează cu ziua pe la politicienii din Moldova. Așa că am decis să te sprijin financiar. Îți dăruiesc acest milion de euro, de la Dumnezeu mai mult, de la mine mai puțin. Ah, da, și 10 la sută acțiuni la fabrica mea Tutun CTC”, a anunțat Vlad Filat în discursul său.

De altfel, Vlad Filat a ținut să îi mulțumească Sandei pentru faptul că i-a fost aproape și l-a ajutat să numere banii. Potrivit fostului premier, printre puținele calități ale Sandei este faptul că știe să numere destul de repede până la un miliard.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Sanda-Filat-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Sanda-Filat-Nunta-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Nunta anului a avut loc în această sâmbătă, în Chișinău. Sanda Filat și-a unit destinul chiar cu manichiuristul fostului său soț. A dat o petrecere ca în povești și, culmea, de la petrecere nu a lipsit nici Vlad Filat cu proaspăta sa soție. Fără să fie foarte supărat pe fostul său...

Comentează