O poveste horror s-a petrecut astăzi în Șorhei. Poliția a intervenit, dar a fost prea târziu, bărbatul fusese deja victima violenței domestice. Ce s-a întâmplat? Soția l-a obligat pe bărbat să o sune pe soacră și să o felicite de 8 Martie.

”Când am intrat în casă, nu ne-a venit să credem ce s-a întâmplat. Am fost martorul unei scene șocante. Am început să plângem de mila sărmanului bărbat. Era inuman. Bărbatul era cu telefonul în mână și spunea: la mulți ani, mamă. Felicitări de 8 martie. Demnitatea sa era făcută harcea-parcea. Am arestat-o imediat pe femeie și am închis-o la închisoare pentru atac împotriva bărbăției”, a declarat polițistul Leonea Iaibu.

Femeia a încălcat articolul 69, punctul G, care prevede că un bărbat nu poate fi obligat sub nicio formă să strângă șosetele din cameră, nu poate fi impus să ducă gunoiul și nici să o sune pe soacra ca să o felicite de 8 martie. Pentru a fi pedepsită, femeia va trebui să accepte ca bărbatul să meargă cu prietenii la băutură și să vină la orice vrea acasă timp de o lună.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Feministe.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Feministe-300x300.jpgadminSocial
O poveste horror s-a petrecut astăzi în Șorhei. Poliția a intervenit, dar a fost prea târziu, bărbatul fusese deja victima violenței domestice. Ce s-a întâmplat? Soția l-a obligat pe bărbat să o sune pe soacră și să o felicite de 8 Martie. ”Când am intrat în casă, nu ne-a venit...

Comentează