Piranha Nistru copy

Moldovenilor care vor merge la Vadul lui Vodă li se recomandă insistent să nu se scalde în Nistru. Avertizarea vine din partea Institutului Național de Marină, care a descoperit pești piranha în apele murdare ale râului. Peștii au făcut deja o victimă. Un bărbat a fost atacat de câțiva pești, dar, din fericire, a scăpat cu viață.

”Eram în stare de ebrietate când m-am băgat în Nistru. Și piranha m-o mușcat un pic de mână și când o văzut că nu sunt gustos, că eram tare aghezmuit, m-o lăsat în pace. Așa cred eu. Dar poate că de frică am făcut pipi și de asta au fugit”, se plângă Ghiță Ciobanu, turist la Vadul lui Vodă.

Experții de la Institutul de Marină din Chișinău susțin că prima pereche de pești piranha a fost scăpată în râul Nistru de un restaurant japonez din zonă. Din păcate, peștilor le-a priit foarte mult murdăria din râu și faptul că este atât de poluat și plin de dejecții și de oameni nespălați, încât s-au înmulțit foarte repede, iar acum atacă gopnici care vin la Vadul lui Vodă. Potrivit experților, peștii piranha au dormit toată iarna în sticlele de plastic aruncate de gopnici în râu și așa au supraviețuit frigurilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Piranha-Nistru-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Piranha-Nistru-copy1-300x300.jpgadminSocial
Moldovenilor care vor merge la Vadul lui Vodă li se recomandă insistent să nu se scalde în Nistru. Avertizarea vine din partea Institutului Național de Marină, care a descoperit pești piranha în apele murdare ale râului. Peștii au făcut deja o victimă. Un bărbat a fost atacat de câțiva...

Comentează