Moldovenilor care vor merge la Vadul lui Vodă pe plajă li se recomandă insistent să nu se scalde și să nu intre în Nistru. Avertizarea vine din partea Institutului Național de Marină a Moldovei, care a descoperit pești piranha în apele murdare ale râului. Peștii au făcut deja o victimă. Un bărbat a fost atacat de câțiva pești, dar, din păcate, a scăpat cu viață.

”Eram în stare de ebrietate când m-am băgat în Nistru. Și piranha m-o mușcat un pic de penis și când o văzut că nu sunt gustos, că eram tare aghezmuit, m-o lăsat în pace. Așa cred eu. Dar poate că de frică am făcut pipi și de asta au fugit”, se plângă Leonea Iaibu, turist la Vadul lui Vodă.

Experții de la Institutul de Marină din Chișinău susțin că prima pereche de pești piranha a fost scăpată în râul Nistru de un restaurant japonez din zonă. Din păcate, peștilor le-a priit foarte mult murdăria din râu. Râul este atât de poluat, plin de dejecții și de oameni nespălați că s-au înmulțit foarte repede, iar acum atacă gopnici care vin la Vadul lui Vodă. Potrivit experților, peștii piranha au dormit toată iarna în sticlele de plastic aruncate de gopnici în râu și așa au supraviețuit frigurilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Piranha-Mana-Muscata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Piranha-Mana-Muscata-300x300.jpgadminSocial
Moldovenilor care vor merge la Vadul lui Vodă pe plajă li se recomandă insistent să nu se scalde și să nu intre în Nistru. Avertizarea vine din partea Institutului Național de Marină a Moldovei, care a descoperit pești piranha în apele murdare ale râului. Peștii au făcut deja o...

Comentează