Plahotniuc cu lanturi de gat copy

Câțiva moldoveni s-au ales cu dosar penal după ce au făcut o faptă care i-a transformat în eroi peste noapte. Inspirați de fapta femeii care și-a legat soțul cu lanțuri ca să nu mai bea, bărbații l-au legat pe Plahotniuc ca să nu mai fure. Din spusele poliției, cei trei bărbați au intrat prin efracție în hotelul Nobil, s-au folosit de moment când Constantin Țuțu era la obed și l-au prins pe Plahotniuc.

”Noi l-am legat că ne-am săturat să fim săraci, să ne tot fure. Ai furat un milion, două, trei, 10, 100, băi, dar harosh! Și, pâș, pâș, am intrat în hotel. Ne-am uitat să vedem unde-s Țuțișii. Aiștea dormeau toropiți de căldură. Altul era la abed. Când am intrat la Plaha, aista tocmai vroia să fure încă un milion. Stop, pațanu, i-am zis. Tu nu te-ai săturat de furat, ia, vino la badea să te perpelească oleacă. L-am legat fedeleș. I-am pus lanțuri de gât, de picioare, narușnici la mână și i-am băgat un căluș în gură să nu strige. Caroce, l-am priponit ca să nu mai fure. Din păcate, la ieșire, ne-am împiedicat de Liuda. Era în genunchi la ușa lui Plaha. Da aista îi obișnuit cu bătaia, o început să zghere ca animalu. Ce urli, băi, Liuda, l-am întrebat și i-am hălit o palmă peste bot”, a declarat pentru Publika TV, Vanea Iaebu, unul din bărbații acuzați că l-au legat pe Vlad Plahotniuc ca să nu fure.

Pentru că Coordonatorul Moldovei a fost deranjat din activitatea curentă, bărbații riscă să rămână fără case, fără mașini și au fost trimiși la muncă în Italia ca să-i plătească desbăgubiri morale și materiale celui mai important oligarh din Moldova.

Chiar dacă au încălcat legea, bărbații au fost declarați eroi de către popor. Folclorul a început deja să compună melodii despre acțiunile eroice ale moldovenilor. Una dintre melodiile populare este celebra piesă:Dă-te-n ch…da mă-tii! Responsabilii de la Banca Mondială susțin că timp de o jumătate de oră cât a fost legat Vlad Plahotniuc în lanțuri, Moldova a economisit o sută de milioane de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Plahotniuc-cu-lanturi-de-gat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/06/Plahotniuc-cu-lanturi-de-gat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Câțiva moldoveni s-au ales cu dosar penal după ce au făcut o faptă care i-a transformat în eroi peste noapte. Inspirați de fapta femeii care și-a legat soțul cu lanțuri ca să nu mai bea, bărbații l-au legat pe Plahotniuc ca să nu mai fure. Din spusele poliției, cei...

Comentează