Fabrica Boss a dat lovitura. Cunoscută pentru castiumurile foarte shic și scumpe pe care le face, fabrica a anunțat că lansează și prima colecție de halate Iarnă-Primăvară. Cei de la Boss nu ascund că s-au inspirat din apariția inedită, dar tâmpită a preșervativului Igor Dodon.

”Noi am akhuit când am văzut că un președinte de țară își flutură chiloții prin zăpadă îmbrăcat într-un halat. Ni s-a părut o idee foarte bună să lansăm acest produs. Credem că toți dalbaiobii o să vrea să se îmbrace ca dalbaiobul-șef. Dacă un președinte de țară se îmbracă într-un halat, înseamnă că castiumurile noastre nu o să se mai cumpere. Încercăm să ne reprofilăm”, a declarat reprezentantul Boss în Moldova, Vlad Plaha.

Mai mulți deputați au anunțat că vor veni în halate de baie la ședințele Parlamentului. Și așteaptă să cumpere colecția care va fi numită în cinstea lui Igor Gandon: Prezik. Și companiile de prezervative pregătesc niște lansări interesante de gandoane în cinstea lui Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Halat-Podiumm-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Halat-Podiumm-copy-300x300.jpgadminMonden
Fabrica Boss a dat lovitura. Cunoscută pentru castiumurile foarte shic și scumpe pe care le face, fabrica a anunțat că lansează și prima colecție de halate Iarnă-Primăvară. Cei de la Boss nu ascund că s-au inspirat din apariția inedită, dar tâmpită a preșervativului Igor Dodon. ”Noi am akhuit când am...

Comentează