Programul prima casă nu funcționeză foarte bine pentru că moldovenii nu-și mai doresc să locuiască în cea mai săracă țară din Europa. Așa că Vlad Plahotniuc a inventat alt program, care va fi un succes național. Acesta a fost numit de către coordonatorul Moldovei: ”ultima valiză”.

Potrivit programului, moldovenii care își fac ultima valiză pentru a pleca trebuie să semneze un contract cu coordonatorul Moldovei prin care toată casă, terenurile, pământurile să rămână în administrarea sa.

Mai mult, de fiecare dată când moldovenii plecați vor trimite acasă 100 de euro, 69 de euro vor reveni în administrarea băncilor capturate.

Moldovenii vor fi lăsați să plece doar dacă vor fi de acord să nu voteze niciodată în Moldova. Potrivit programului ”ultima valiză”, în locul moldovenilor plecați vor vota cei rămași în… cimitire.

Tot acest program reușit prevede că ultimul cetățean beneficiar al programului ”ultima valiză”, trebuie să sune la Union Fenosa să roage să stingă lumina.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-la-vot-miliardul-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Programul prima casă nu funcționeză foarte bine pentru că moldovenii nu-și mai doresc să locuiască în cea mai săracă țară din Europa. Așa că Vlad Plahotniuc a inventat alt program, care va fi un succes național. Acesta a fost numit de către coordonatorul Moldovei: ”ultima valiză”. Potrivit programului, moldovenii care...

Comentează