După ce Donald Trump a refuzat să-i dea mâna Angelei Merkel la Casa Albă, iată că și Dodon se inspiră de la idolul său american. Prezikul Moldovei a refuzat să-l pupe pe Putin în cur așa cum este protocolul întâlnirilor. Potrivit acestui protocol, imediat după ce îl vede pe Putin, Dodon cade în genunchi și în fața jurnaliștilor care fotografiază îi aplică niște pupături zgomotoase și lungi în cur președintelui rus. Pupăturile trebuie să fie de minim 5 minute fiecare.

Numai că de data asta, Dodon a stat stană de piatră în fața lui Putin și nici gând dă se aplece. Asta deși mai mulți jurnaliști îi strigau: ”pupă curu, pupă curu!” Fără să realizeze cât de aproape este de moarte, Dodon a refuzat să-și țuguiască buzele ca să-i aplice un pupic pe buca lui Putin.

Extrem de supărat, Vladimir Putin l-a amenințat pe Dodon că îi scoate șoricul la vânzare pe 999.md.

Purtătorul de cuvânt al lui Dodon, Vanea Șiobanu, susține că nici vorbă ca Dodon să nu-l respecte pe Putin. Mai ales că l-a pupat de atâtea ori în cur. Șioban are și o explicație pentru refuzul prezikului din Moldova de a-l pupa în cur pe Putin: “Igor Dodon joacă Balena albastră, iar curatorul său, Vlad Plahotniuc, i-a dat o sarcină sinucigașă: să nu-l pupe pe Putin în cur.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Igor-Dodon-Putin-Alina-Zotea-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce Donald Trump a refuzat să-i dea mâna Angelei Merkel la Casa Albă, iată că și Dodon se inspiră de la idolul său american. Prezikul Moldovei a refuzat să-l pupe pe Putin în cur așa cum este protocolul întâlnirilor. Potrivit acestui protocol, imediat după ce îl vede pe Putin,...

Comentează