Igor Dodon s-a emoționat când i-a văzut pe președinții celor două Corei ținându-se de mână. Acesta a început să plângă și a recunoscut în sfârșit că este român. Dodon a venit chiar și cu o idee care a șocat pe toată lumea, i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l primească peste Prut.

”M-am zaibit să mă duc la România la munte și la mare pe ascuns. Dacă sunt prezik, merit și eu să fiu respectat. Blea, Iohannis, cheamă-mă la tine, să ne ținem de mână, să ne iubim ca frații. M-am zakalibit să mă duc la Rusia și să mă pună Putin să-l pup în koor. Vreau și eu să fiu respectat, nu doar umilit. Iaca Coreea de Nord s-a unit cu Coreea de Sud, Moldova de ce nu se poate cu România”, a declarat Igor Dodon în lacrimi.

Klaus Iohannis a anunțat că îl va chema pe Dodon în România, dar a impus câteva condiții. Așadar, Dodon va trece Prutul când va alunga sirienii din Sadova, când își va da demisia și când vor zbura porcii, adică atunci când va zbura chiar el.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/img_3882-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/img_3882-1-300x250.jpgadminSocial
Igor Dodon s-a emoționat când i-a văzut pe președinții celor două Corei ținându-se de mână. Acesta a început să plângă și a recunoscut în sfârșit că este român. Dodon a venit chiar și cu o idee care a șocat pe toată lumea, i-a cerut lui Klaus Iohannis să-l primească...

Comentează