igor-dodon-tren-copy

Igor Dodon nu doarme. Acesta începe să-și pună în practică toate promisiunile din campania erectorală. Inspirat din Brexitul englezilor, cunoscutul președinte Moldovean a început procedura de Moldexit. Astfel că țara noastră se va retrage din Europa și se va duce cât mai departe în Est, spre Rusia sau chiar China.

”Am început procedurile de Moldexit. Nu este ușor, pentru că avem foarte mulți moldoveni care lucrează în țările din Europa de Vest. Trebuie să-i prindem pe toți, să-i aducem forțat în țară și să începem mutarea spre Est. Rusia a acceptat deja să ne primească. Am vorbit cu șeful Căilor Ferate rusești și ne va trimite câteva vagoane să le umplem cu primii moldoveni pe care îi trimitem cu trenul spre est”, a declarat Igor Dodon pentru redactorii moldovesti.info.

Socialistul a făcut de altfel și o înțelegere cu colegii săi socialiști din România să-i extrădeze pe moldovenii din România și să-i trimită pe toți în Siberia. De altfel, Moldexitul se va termina pentru foarte mulți moldoveni în Siberia, acolo unde este un adevărat rai pe pământ. Multă natură, mult aer curat și foarte puțină Uniune Europeană. Igor Dodon promite să plece ultimul din Moldova ca să fie sigur că stinge lumina să nu plătim prea mult la Union Fenosa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Tren-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-Tren-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon nu doarme. Acesta începe să-și pună în practică toate promisiunile din campania erectorală. Inspirat din Brexitul englezilor, cunoscutul președinte Moldovean a început procedura de Moldexit. Astfel că țara noastră se va retrage din Europa și se va duce cât mai departe în Est, spre Rusia sau chiar...

Comentează