Andys pizza microscop copy

Andy’s Pizza vine cu o noutate care îl va îmbogăți și mai mult pe Oleg Voronin. Fiul fostului președinte a decis să reducă din nou din porțiile de mâncare. Dar pentru că tot mai mulți clienți s-au plâns în ultima vreme că nu pur și simplu nu văd mâncarea din farfurie, chelnerii le vor pune la dispoziție microscoape.

”Clienții trebuie doar să se uite prin microscop, să zărească mâncarea și să încerce să o taie, să o mănânce. Chiar dacă am introdus microscoapele, vom mări prețurile cu numai 50 la sută. Ne pasă de clienții noștri și nu vrem să-i jecmănim. Îi rugăm totuși, înainte de a veni în restaurantele noastre, să mănânce ceva acasă, pentru că la noi nu vii să te saturi, vii doar să faci poze, să pui pe facebook, să arăți că ești atât de bogat încât îți permiți să stai la Andy’s”, spune Oleg Voronin, patronul Andy’s Pizza.

Ca urmare a micșorării porțiilor, restaurantele vor schimba și tacâmurile. În loc de furculiță vor apărea scobitori foarte ascuțite, cu care clienții trebuie să nimerească mâncarea foarte mică. În loc de cuțite vor avea bisturie medicinale eficiente la tăiat orice mâncare oricât de mică.

Inovație la Andy's Pizza. Chelnerii le dau clienților lupe și microscoape ca să-și vadă porția și să o poată mâncahttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Andys-pizza-microscop-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Andys-pizza-microscop-copy-300x300.jpgadminSocialMicroscop,Oleg Voronin,Pizza
Andy's Pizza vine cu o noutate care îl va îmbogăți și mai mult pe Oleg Voronin. Fiul fostului președinte a decis să reducă din nou din porțiile de mâncare. Dar pentru că tot mai mulți clienți s-au plâns în ultima vreme că nu pur și simplu nu văd mâncarea...

Comentează