Incredibil! În Chișinău s-a deschis primul restaurant care a decis să renunțe la tradiționala intoxicare a petrecăreților cu mâncare stricată. Restaurantul ”Cumătru” a ajuns acum un loc evitat de foarte mulți miri și mirese și riscă să se închidă din cauza acestei idei proaste de a-i servi pe toți cu mâncare bună, gustoasă. Câțiva miri și au anulat petrecerea când și-au dat seama că nimeni nu va borî la nunta lor.

”Noi ne-am gândit să aducem o practică din vest, unde mănânci la restaurant și nu pățești nimic. Am crezut că moldovenii vor dori ceva nou. Ne-am înșelat. Încercăm acum să-i convingem pe miri să se întoarcă în restaurantul nostru. Le-am promis că o să turnăm otravă de șobolani în mâncare să se strice toți la burtă, dar faima noastră, că nu aducem mâncare stricată, ne-a luat-o înainte”, a declarat în lacrimi, Leonea Iaibu, bucătar-șef la ”Cumătru”.

În timp ce la ”Cumătru” falimentul este garantat, restul restaurantelor care oferă cea mai stricată mâncare din lume se laudă cu un palmares extraordinar în luna august: 30.000 de oameni au borât deja la nunți, 5000 s-au ales cu toxiinfecții alimentare, 50 de oameni se află în comă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/08/img_6689.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/08/img_6689-300x300.jpgadminMonden
Incredibil! În Chișinău s-a deschis primul restaurant care a decis să renunțe la tradiționala intoxicare a petrecăreților cu mâncare stricată. Restaurantul ”Cumătru” a ajuns acum un loc evitat de foarte mulți miri și mirese și riscă să se închidă din cauza acestei idei proaste de a-i servi pe toți...

Comentează