Plahotniuc CNN copy

Cel mai cunoscut om de afaceri din Republica Moldova este de astăzi mai bogat cu două televiziuni. Acesta a achiziționat aseară televiziunea CNN și televiziunea BBC. Cum era de așteptat, atât CNN, cât și BBC au intrat pe primele butoane din telecomandă la Moldtelecom.

”Suntem fericiți să știm că cele două televiziuni vor fi în portofoliul nostru. CNN, adică Căutăm Noutăți Nule și BBC, adică Behăim Breduri Concenâie – vor fi cele mai noi televiziuni de știri care vor informa oamenii despre toate lucrurile minunate pe care guvernul vrea să le facă pentru Moldova”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Următoarele achiziții ale lui Vlad Plahotniuc nu vor mai fi în domeniul televiziunii. Patronul Moldovei vrea să cumpere de la Mark Zuckerberg Facebook. Plahotniuc susține că va bloca Facebook în Moldova și va lăsa doar Odnoklassniki dacă Mark nu-i vinde rețeaua sa de socializare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Plahotniuc-CNN-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Plahotniuc-CNN-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cel mai cunoscut om de afaceri din Republica Moldova este de astăzi mai bogat cu două televiziuni. Acesta a achiziționat aseară televiziunea CNN și televiziunea BBC. Cum era de așteptat, atât CNN, cât și BBC au intrat pe primele butoane din telecomandă la Moldtelecom. ”Suntem fericiți să știm că cele...

Comentează