Ministrul de externe al Republicii Moldova a făcut țara noastră de râs. Acesta s-a îmbătat ca un porc și s-a dus la ONU. Culmea, era vorba chiar de o întrunire la care s-a discutat despre faptul că Moldova este campioana lumii la băutură. Din păcate, ministrul de Externe nu a reușit să le demonstreze ONU-iștilor că nu este așa pentru că era prea bat ca să vorbească. 

În schimb, Andrușa Tălăbur a reușit să se bată cu paznicii. Aceștia aproape că i-au rupt hainele de pe el. Într-un final, după atâta bătaie și scandal, ministrul Andrușa Tălăbur a adormit pe un scaun cu sticla de vin Gura Căinarului lângă el și ținând strâns între picioare paharul din care a sorbit cu multă plăcere licoarea lui Bachus.

La un moment dat, când secretarii s-au ridicat de la masă să semneze acordul pentru reducerea băuturii în rândul moldovenilor, Andrușa Tălăbur s-a trezit, s-a ridicat de pe scaun și a început să urle: ”amar la nănaș, amar la nănaș”!

Ca să-l facă să tacă și să se culce la loc, Secretarul de stat ONU, Șmotok Hobâldâk s-a pupat cu secretarul de stat al Chinei, Țonping Țondoi. Andrușa Tălăbur a numărat până la 69 și s-a prăbușit în somnul său pe scaun.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ambasador-ONU-Moldova-Andrei-Galbur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Ambasador-ONU-Moldova-Andrei-Galbur-copy-300x300.jpgadminInternațional
Ministrul de externe al Republicii Moldova a făcut țara noastră de râs. Acesta s-a îmbătat ca un porc și s-a dus la ONU. Culmea, era vorba chiar de o întrunire la care s-a discutat despre faptul că Moldova este campioana lumii la băutură. Din păcate, ministrul de Externe nu...

Comentează