Igor Dodon a avut parte de o surpriză neplăcută la Deni Pobedî. Acesta a fost atacat de un stol de porumbei, care s-au kkt atât de mult pe prezikul nostru mult iubit, că l-au făcut din negru alb. Fotografii l-au imortalizat imediat pe Dodon. Sacoul prezikului este acoperit de kkt de porumbel. Păsările s-au kkt până și pe coafura prezidențială. Potrivit martorilor, kktul de porumbel i-a intrat în nas, în ochi, chiar și în gură prezikului nostru.

”SIS-ul mi-a prezentat raportul. Se pare că acești porumbei au fost special antrenați să faca kk pe mine. Este inadmisibil așa ceva. Cu siguranță este mâna României, care nu vrea ca noi să celebrăm Deni Pobedî. Din informațiile mele, erau niște hulubi fasciști. Altfel nu se explică de ce s-au kkt pe primul om din țară, comandantul armatei și cel care este prieten personal cu cel mai puternic om de pe planetă. O să-i spun lui Putin și o să vedeți voi, hulubilor, ce o să pățiți”, i-a amenințat pe porumbei Igor Dodon.

Extrem de supărat, Igor Dodon a anunțat că va da ordin ca porumbeii din Chișinău să fie căsăpiți. Mai mult, columbofilii vor fi amendați dacă sunt prinși că dau mâncare la aceste elemente anti-moldovenești.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Rahat-Porumbel-Parada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Dodon-Rahat-Porumbel-Parada-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a avut parte de o surpriză neplăcută la Deni Pobedî. Acesta a fost atacat de un stol de porumbei, care s-au kkt atât de mult pe prezikul nostru mult iubit, că l-au făcut din negru alb. Fotografii l-au imortalizat imediat pe Dodon. Sacoul prezikului este acoperit de kkt...

Comentează