image

Un țăran de la Ciocana a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reușit să crească de unul singur un porc în apartament. Leonea Iobtvoimati povestește că l-a numit pe porc Igor Dodon pentru că este gras și se comportă fix ca un porc.

”Porcii sunt porci. Ce să le ceri? Am încercat să-l educ, dar este imposibil. Nu este suficient că l-am ținut până acum în apartament, cum îl las un pic fără observație mi se suie în pat și grohăie. L-am învățat limba română, dar tot porcește vorbește. Așa că am decis să-l numesc Igor Dodon”, a declarat Leonea Iobtvoimati, un țăran de la Ciocana.

Igor Dodon se simte mândru și măgulit că țăranii moldoveni își numesc porcii după numele său. Liderul socialist promite că se va comporta ca porcii în continuare pentru fanii săi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/wp-1468484820915.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/wp-1468484820915-300x300.jpgadminPolitic
Un țăran de la Ciocana a intrat în Cartea Recordurilor după ce a reușit să crească de unul singur un porc în apartament. Leonea Iobtvoimati povestește că l-a numit pe porc Igor Dodon pentru că este gras și se comportă fix ca un porc. ”Porcii sunt porci. Ce să...

Comentează